SERES 5

* Наскоро

Целосно електрично SUV Coupe

Прогресивниот SERES 5 комбинира импресивни перформанси со безбедна и интелегентна технологија. Уживајте во рафиниран и функционален ентериер, напредни системи за помош на возачот и препознатливиот дизајн на SIGMA. Не пропуштатјте ништо за новиот SERES 5 модел во Макеоднија! Бидете информирани и пријавете се за нашиот билтен.

ТЕСТИРАНО ВО ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИ

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Фотографии

Имате прашања за SERES?

Контактирајте не.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Добиј известувања за новости за SERES.