Достапен од € 30.990

Откријте го нашиот 100% електричен SUV

SERES пристигна во Македонија и ви го претставува новиот SERES 3. Ужувајте во придобивките на SUV од добро осмилениот дизајн и комплетната стандардна опрема. Со домет од 329километри (WLTP), SERES 3 ви дава слобода да патувате економично и тивко.

Сега во Македонија!

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Погледнете ги спецификациите

SERES 3 е опремен со батерија од 53.61 kWh и домет од 329километри. Електричениот мотор од 120 ве носи од 0-100км на час за само 8,9 секунди.Погледнете ја спецификациите.

Безбедност

SERES 3 е опремен со литиумска батерија (LiFePO4). Оваа батерија е ефикасна, безбедна и издржлива. Погледнете ја технологијата на батеријата.

Ниски Трошоци

Покрај ниските трошоци за полнење, на Seres 3 му е потребно значително помалку сервисирање во однос на останатите возила. Препорачливо е сервисниот центар да сепосетува еднаш годишно за редовна проверка и надградба на софтверот.Погледнете ги предностите.

Гаранции

Сите нашите SERES 3 автомобили доаѓаат со неверојатна 8-годишна гаранција на електромоторот и батеријата и 5-годишна гаранција на останатите делови на возилото.

 

Целосна опрема во стандардна конфигурација

Откријте го нашиот 100% електричен SUV

SERES 3

€ 30.990

•Кожен ентериер

•Панорамски кров

•Електрично подесување на седишта

•10,25” инфо-забавен систем

•18” алуминиумски тркала

•360 степени паркирање

Фотографии

SERES 3 може да се види и тестира во SERES центарот во претставништвото на АБЦ Бротхер
Дооел Скопје. Адресата е ул.2, бр. 142, Визбегово, 1000 Скопје.

SERES 3 доаѓа во две нивоа на опременост. Моделот со Comfort опрема изнесува 31.700 евра
додека моделот со Luxury опрема изнесува 34.400 евра

Периодот на испорака е 2 – 3 месеци но во секое време располагаме со модели спремни за
испорака кои ги имаме на залиха.

SERES 3 се напојува со батерија со литиум, железо, фосфат со капацитет од 53.61 KW (LiFePO4)
со домет од 329 километри според последните WLTP тестирања и со домет од 400 километри
според последните NEDC тестирања. На опсегот може да влијаат повеќе фактори како што се
стилот на возење, користење на клима уредот и надворешните температури и влијанија.

SERES 3 може да се полни на два начина: нормално и брзо. Нормалното полнење (на пример
дома или на работа, во зависност од вашата врска до 11kW) може да се изврши приближно. 8 –
14 часа со целосно полнење со приклучок од 230 волти.

На станица за брзо полнење (150+ kW), SERES 3 може да се полни од 20% до 80% за само 30
минути.

SERES 3 е опремен со батерија со литиум железо фосфат (LiFePO4). Ова е најбезбедната
литиумска батерија што е достапна во моментот. Поради високиот степен на топлинска
стабилност на батериите LiFePO4, ризикот од пожар е практично нула.

Високонапонската батерија и електричниот мотор се со гарантен период од 8 години (96
месеци) или максимум 120 000 километри, кое прво ке дојде.

Гаранцијата на производителот за возилото е 5 години (60 месеци) или максимум 120.000 км,
кое прво ке дојде.

Сервисниот центар на Seres се наоѓа на ул. 2, бр. 142, Визбегово, 1000 Скопје во склоп на
претставништвото на Абц Бротхер Дооел Скопје.

На електричните возила им е потребно значително помалку сервисирање во однос на
останатите возила. Препорачливо е да се посетува нашиот сервисен центар еднаш годишно за
редовна проверка и надградба на софтверот.

Пријавете се на билтенот за новости на Seres. Преку овој билтен за новости ќе ве информираме за најновите вести и редовно ќе
добивате корисни совети.

Имате прашања за SERES?

Контактирајте не.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Добиј известувања за новости за SERES.