Услуги на клиентите

Услуга за клиенти 070350163. Отворено од понеделник до сабота од 9:00 до 18:00 часот.

Брзи услуги

24 часа на ден, за дома и во странство. За прашања во врска со помошта покрај патот и заменскиот транспорт.

Прашања

Погледнете ги нашите најчесто поставувани прашања и видео-инструкции.Не најдовте одговор на вашето прашање?
Поставете го вашето прашање преку формулар за контакт.

Поштенска адреса

ул.2, бр. 142, Визбегово, 1000 Скопје.

Билтен СЕРЕС

Бидете првиот што ќе ги добие најновите вести од СЕРЕС.Билтен

Разговор

Имате ли прашања? Јавете се на 070350163.