SERES 5

100% electric SUV

ТВОЈАТА ИДНИНА ВОЗИ SERES

Создадено во Силиконската долина за да се произведе нова генерација на електрични возила.
Комбинација на безбедност и интелегентна технологија со одлични перформанси

Имате прашања за SERES?

Контактирајте не.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here